ILŠ: Finalni turnir u Moskvi

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILŠ: Finalni turnir u Moskvi



Finalni turnir Indesit lige šampiona u muškoj konkurenciji odigraće se u subotu i nedelju u Moskvi. U prvom polufinalu će igrati Lube, Maćerata, koju će predvoditi kapiten Ivan Miljković i Andrija Gerić i Fridrihshafen, dok će se u drugom susretu sastati domaći Dinamo, Moskva i Tur iz Francuske, za koji igra Slobodan Boškan.

Na turniru u Moskvi sudiće Dejan Jovanović, FIVB sudija.

Odbojkaški savez Srbije je jedini Savez, koji na finalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << turnirima ovogodišnjih Kup takmičenja u Evropi ima dvojicu sudija. Pored Jovanovića, Dragutin Ćuk je sudio utakmice na Finalnom turniru Top Teams Kupa u muškoj konkurenciji, u Modeni.

Subota, polufinale

Lube – Fridrihshafen 16,00 časova po lokalnom, odnosno 14,00 časova po našem vremenu.

Dinamo – Tur 18,30 (16,30)

nedelja

za treće mesto: 15,00 (13,00)

finale 17,30 (15,30)

Opširnu najavu finalnog turnira možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.