ILIJU ČEKA NAJVEĆI IZAZOV DO SADA On kaže: Ko više od mene zaslužuje borbu za titulu? Niko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 18:37

ILIJU ČEKA NAJVEĆI IZAZOV DO SADA On kaže: "Ko više od mene zaslužuje borbu za titulu? Niko!"

Dugačak jezik svakako ima.

Ovog vikenda se u kavez vraća perspektivni Ilija Topurija, a čeka ga definitivno najveći izazov do sada. Džoš Emet se u trenutno poslednjem nastupu borio za privremeni pojas, ali poražen je od odličnog Rodrigeza. Emet će se sa svojih 38 godina silno želeti da vrati pobedama, tako da će to biti jako dobar test i pokazatelj nekih stvari za obojicu.

Topurija je u trenutno poslednjem nastupu u potpunosti deklasirao Brajsa Mičela, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nada se da će isto učiniti i Emetu. Kako god, 26-godišnji Topurija već razmišlja o napadu na titulu, a usudio se i da prognozira kako bi prošao protiv Volkanovskog.

- Ja sam sledeći na redu. Ko više od mene zaslužuje borbu za titulu? Niko. Ja sam taj čovek. Volkanovskog ću završiti u prvoj rundi. Naravno, biće težak zadatak pobediti prvog ‘P4P‘ borca sveta, a biće još veći ako ga Jair pobedi pa budem išao na njega. Jair je izgubio od puno rangiranih boraca – Holoveja, Edgara… Puno je puta izgubio. Tako da preferiram Aleksa i da pojas uzmem od njega - rekao je Topurija za 'MMA Junkie'.

- Ne želim da potcenjujem nikoga, nikada. Ja sam samo samopouzdan oko posla kojeg radim, koliko teško radim i oko svega što radim u svojim kampovima. Samopouzdanje ne dolazi iz vazduha, nego radim puno i bolji sam od ostalih - zaključio je.

Ukoliko Topurija Emetu učini isto što i Mičelu, UFC će ga zasigurno odmah gurnuti u borbu za titulu. No, kao što je i sam rekao, ne sme nikoga da potcenjuje jer je i Emet jako opasan borac.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Danijela Siman Fabregas, supruga Seska Fabregasa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.