ILI U RIJECI IGRA NOVI PELE, ILI... Pogledajte kako igrač prelazi 80 metara i daje gol (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 20:45

ILI U RIJECI IGRA NOVI PELE, ILI... Pogledajte kako igrač prelazi 80 metara i daje gol (VIDEO)

Slavili su sa 1:0.

Fudbaleri Rijeke su uspeli da dođu do nove pobede u Hrvatskoj fudbalskoj ligi, pošto su sa 1:0 na svom stadionu slavili protiv Slaven Belupa i to posle neverovatnog gola Nika Galešića, koji je pretrčao čitav teren.

Dominik Labrović, golman Rijeke, dodao je loptu svom saigraču kod njegovog šesnaesterca, on je polako napravio korak, primetio je da niko ne vrši presing, te je krenuo napred. Lagano je pretrčao čitav teren, a da ga niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošteno ni napao.

Slaven 0-1 Rijeka (39')

OH MY WHAT A GOAL NIKO GALEŠIĆ!!!! Labrović with an assist! 🤣 pic.twitter.com/OsPoQYl4xQ

— Everything About HNL (@AboutHnl) September 24, 2023

Nije imao problema Galešić da savlada Ivana Sušaka i postigne jedini gol na ovom meču.

Postoje dve varijante ili je Galešić novi Pele ili igrači iz Koprivnice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbaler Rijeke dao gol koji je ili najlepši ove sezone ili je najveća prevara VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2023

Fudbaleri Rijeke pobedili su Slaven Belupo rezultatom 1:0 golom Nika Galešića posle solo prodora koji je krenuo od svog kaznenog prostora...Galešiću je loptu dodao njegov golman, a onda je usledio slalom kakav se retko viđa i pogodak istog igrača na drugoj strani...Komentator je bio oduševljen...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.