IGRAO U SLAVNOM DJUKU: Američki bek došao u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 11:44

IGRAO U SLAVNOM DJUKU: Američki bek došao u Srbiju

Veliko pojačanje,

Novi ABA ligaš Borac iz Čačka angažovao je američkog beka Derika Torntona (1997, 190 cm).

Novak Đoković večeras (20.30) u polufinalu Mastersa u Sinsinatiju igra protiv Španca Bautiste i veliki je favorit s kvotom 1,15 na keca, dok pobeda Đokovića od 2:0 nosi kvotu 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Bautista.

Tornton igra na poziciji beka, zapravo, može da pokriva pozicije “jedan” i “dva”. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mladi košarkaš diplomirao je na Boston koledžu, za koji je u prethodnoj sezoni beležio 12.7 poena, 2.8 skokova i 3.4 asistencije po meču, piše Morava info.

Pre toga je igrao za čuveni Univerzitet Djuk, a potom i za Univerzitet Južna Kalifornija.

Derrick Thornton (1997) novi je kosarkas Borca. Igra na poziciji beka.

Dobro dosao u grad kosarke.

Welcome to the city of basketball@ABA_League https://t.co/pvmJVtIqzs

— Košarkaški klub Borac Čačak (@BoracKlub) August 27, 2020

Novi košarkaš Borca zvanično je postao i Aleksa Novaković, koji je stigao iz Novog Pazara. Ima 24 godine, visok je 200 centimetara, a igra na pozicijama “dva“ i “tri“.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.