IGRAČI ZAMALO DOBILI BATINE: Makabi ostao bez trofeja u Kupu Izraela (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 14:42

IGRAČI ZAMALO DOBILI BATINE: Makabi ostao bez trofeja u Kupu Izraela (VIDEO)

Hapoel slavi osa 90:80.

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva ostali su bez prvog trofeja u sezoni pošto su u finalu Kupa Izraela poraženi od gradskog rivala Hapoela sa 90:80.

Međutim, prava uzbuđenja su usledila po završetku meč. Navijači Ponosa Izraela besni zbog neuspeha hteli su da se obračunaju sa igračima, a sve je moglo da bude i mnogo dramatičnije da obezbeđenje nije pravovremeno intervenisalo.

Maccabi Tel Aviv fans tried to break into the team's >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << locker room after the loss in Israel Cup against Hapoel Tel Aviv 😳

Coach Ioannis Sfairopoulos was escorted by the security.

🎥 @sport5il pic.twitter.com/HFSanoggFP

— BasketNews.com (@BasketNews_com) February 15, 2022

U najvećoj opasnosti našao se trener Makabija Janis Sferopulos zbog čega je Grka obezbeđenje moralo da sprovede do svlačionice kako ne bi izvukao deblji kraj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.