IGRAĆE SE MAJSTORICA! Obradovićev Monako propustio meč loptu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 22:54

IGRAĆE SE MAJSTORICA! Obradovićev Monako propustio meč loptu

Šampion se rešava u meču broj pet.

Košarkaši Asvlea slavili su u gostima Monaku rezultatom 85:68 u četvrtom meču finalne serije francuskog šampionata koja je sada izjednačena 2-2 i šampion Francuske će biti odlučen u majstorici.

Imali su priliku izabranici Saše Obradovića da sve reše na svom parketu, ali se gosti nisu dali i sada imaju sve u svojim rukama pred meč majstorice.

Gosti iz Viljerbana su od samog starta kontrolisali sve na ovom meču, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nonstop je rasla prednost, a najveće vođstvo je bilo plus 26. Podatak koji dokazuje dominaciju jeste da momci iz Kneževine nijednom nisu poveli na meču.

Do pobede ih je predvodio Kris Džons, odnosno Markos Najt sa po 19 poena. Dvocifreni su bili još Vilijam Hauard sa 13, odnosno Eli Okobo sa 11 poena. Kod protivnika se istakao sjajni Majk Džejms kojji je ubacio 34 poena, a prvi sledeći Dvejn Bejkon tek 10.

💥 LE COEUR DU CHAMPION !!!

QUEL MATCH DE NOS VILLEURBANNAIS QUI VONT CHERCHER UN GAME 5️⃣ !

SOIRÉE DE FOLIE EN PRÉVISION SAMEDI À L'ASTROBALLE ! #LDLCASVEL #FinalesBetclicELITE pic.twitter.com/ZzsEoHcsaH

— LDLC ASVEL (@LDLCASVEL) June 22, 2022

Meč majstorice se igra u subotu od 18 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.