IGRAČ UDARIO NA IVIĆA: Votford igra prosečno, još je dobro koliko bodova imamo

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 18:33

IGRAČ UDARIO NA IVIĆA: Votford igra prosečno, još je dobro koliko bodova imamo

Oglasio se golman Votforda,

Ekipa Votforda je pod vođstvom Vladimira Ivića odlično rezultatski startovala u engleskom Čempionšipu, ali poslednje dve utakmice nije uspela da dođe do trijumfa.

Ako se remi sa Bornmutom može protumačiti i kao nedostatak sreće, jer je Votford izjednačujući gol primio u poslednjim trenucima nadoknade vremena, onda se sinoćnji remi sa poslednjeplasiranim Vajkombom smatra neočekivanim kiksom.

“We didn't do our >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << job in the best way we can. We cannot be satisfied with how we played when our opponents created more chances than us. We scored one good goal, but it's not good enough.”

💬 Vladimir Ivić 💬

— Watford Football Club (@WatfordFC) October 28, 2020

Posle meča, iskusni golman Votforda Ben Foster bio je prilično kritičan kada je u pitanju igra njegovog tima od početka sezone.

- Mislim da igramo prosečno. Mislim da smo srećniji zbog bodova, nego zbog igre. Da budem iskren, to koliko bodova imamo nije dobar pokazatelj naše igre, jer uopšte ne igramo dobro, da budem skroz iskren - izjavio je Foster i dodao:

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

- U prvom poluvremenu nismo uradili ništa, a čak ni u drugom delu nismo pokazali koliko možemo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.