”IDEMO U RAT”: Oglasio se trener Dinama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 23:16

”IDEMO U RAT”: Oglasio se trener Dinama!

I to u ovakvoj situaciji, nakon svega...

Trener Dinama iz Zagreba Igor Bišćan kaže da očekuje vatrenu atmosferu u revanšu protiv AEK-a. Grčki tim je slavio rezultatom 2:1 na Maksimiru, a revanš na stadionu u Atini zakazan je za subotu.

AEK je do trijumfa u Zagrebu stigao posle preokreta, golom u 90. minutu, a u nadoknadi je mogao bar do još jednog.

- Razočarani smo. Bili smo dobri nekih sat vremena do prvog gola AEK-a, nakon toga smo imali par šansi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali kada smo počeli da menjamo video se pad. Igrali smo hrabro, kombinovali smo, imali smo šansu na kraju prvog dela i ko zna kako bi završilo da smo dali za 2:0, ali fudbal se igra 90 minuta. Iskusni igrači AEK-a su dočekali svoj trenutak i mogli smo čak da primimo i više golova - rekao je Bišćan i dodao:

- Livi je fenomenalno branio. To je kvalitet, puno znači, ali moraš imati balans u ekipi, moraš imati kvalitet i širinu da bi držao nivo igre protiv ekipe kao što je AEK.

Nakon incidenata od prošle nedelje, kada je uhapšeno mnogo navijača Dinama, nema sumnje da će atmosfera u Atini biti naelektrisana.

- Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali šta je tu je, idemo da se borimo, biće rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo da se borimo. To može da se iskoristi kao motivacija. Ako ništa, videli smo da smo tu negde i da možemo da se borimo s njima. Nije nam trebao drugi gol, drugačije je kada ideš u egalu. Oni neće morati riskirati, a mi da. Dugo nisu izgubili kod kuće i to sve govori koliko im stadion znači, ali idemo da probamo da pobedimo - kazao je Bišćan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.