IDEMO SA AMBICIJAMA! Obradović jasan pred meč u Morači!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2022, 13:50

IDEMO SA AMBICIJAMA! Obradović jasan pred meč u Morači!

Crno-beli imaju meč loptu.

Beogradski Partizan ima jednu od dve meč lopte za plasman u finale ABA lige. Crno-beli su u prvoj utakmici polufinalne serije savladali Budućnost rezultatom 82:66 i tako poveli sa 1:0. Druga utakmica na programu je sutra od 20:45 u dvorani Morača.

Trener crno-belih, Željko Obradović, istakao je da će Partizan otići u Crnu Goru sa ambicijama da odigra što bolje.

- Očekuje nas još jedna utakmica protiv veoma dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe Budućnosti. Pravila u plej-ofu se znaju, stoga nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro - istakao je trofejni trener.

Bek crno-belih Uroš Trifunović je pred polazak na aerodrom istakao da je pred ekipom veliki i težak zadatak, pogotovo kada se u obzir uzme i to koliko je teško četiri puta savladati istog rivala.

- Imamo večeras još jedan trening u Podgorici za pripremu svih detalja sutrašnjeg meča. Znamo da do naše ovosezonske utakmice u Morači, Partizan tamo dugo nije pobedio i da će nam biti još teže da i četvrti put u sezoni savladamo odličnog rivala kakva je Budućnost. Verujem da će oni dati sve od sebe da se vrate u Beograd na treću utakmicu, a na nama je da im čvrstom i pametnom igrom to ne dozvolimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.