IDE KOD SRBINA: Poznato gde će najverovatnije nastaviti karijeru najtalentovaniji košarkaš današnjice

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 08:16

IDE KOD SRBINA: Poznato gde će najverovatnije nastaviti karijeru najtalentovaniji košarkaš današnjice

Imali su najviše sreće.

San Antonio Sparsi imali su najviše sreće tokom NBA lutrije, te će na predstojećem Draftu birati sa prvog mesta.

To znači da je blizu dolaska kod Grega Popovića Viktor Vembanijama, koji će 99,9% biti izabran kao prvi pik krajem juna ove godine.

Njega porede sa Lebronom Džejmsom, pa čak i Majklom Džordanom, te je jasno koliko je važan bio ovaj dan za sve franšize.

NBA Draft na programu je 22. juna, a u tvitu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispod pogledajte i kompletan raspored o kojem će birati prvih 14 timova.

The final results from the 2023 #NBADraftLottery presented by State Farm:

1. Spurs

2. Hornets

3. Trail Blazers

4. Rockets

5. Pistons

6. Magic

7. Pacers

8. Wizards

9. Jazz

10. Mavericks

11. Magic

12. Thunder

13. Raptors

14. Pelicans

— NBA (@NBA) May 17, 2023

Šarlot će birati sa druge pozicije, Portland sa treće, Hjuston sa četvrte, a Detroit sa pete. Pistonsi su sezonu završili sa najgorim učinkom u ligi 17-65, što je peta uzastopna godina u kojoj tim sa najlošijim skorom neće prvi birati na draftu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.