IBRA VIŠE NIJE NAJBOLJI U ŠVEDSKOJ! Baš ON ga je svrgnuo sa broja jedan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IBRA VIŠE NIJE NAJBOLJI U ŠVEDSKOJ! Baš ON ga je svrgnuo sa broja jedan (FOTO)

I to posle desetogodišnje dominacije.

Posle desetogodišnje dominacije Zlatan Ibrahimović više nije najbolji fudbaler Švedske, a sad je titulu najboljeg igrača poneo - Andreas Grankvist, kapiten Švedske.

ODUVEK JE BIO RASADNIK FUDBALERA: Zemun dao Zvezdi i Partizanu više od 30 igrača (FOTO)

FIFA NEMA MILOSTI: Zbog korupcije ONI su DOŽIVOTNO izbačeni iz fudbala! (FOTO)

2007-2016 Swedish player of the year Zlatan Ibrahimovic,2017 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << is For Andreas Granqvist to Make Sweden Through Russia World Cup #Sweden #zweden #zlatanibrahimovic #Legend

— Jerrin Joy (@JJoy_21) November 21, 2017

Štoper Krasnodara, bio je jedan od najzaslužnijih za odlazak reprezentacije na Svetsko prvenstvo, posle dobrih rezultata u završnici grupe u kvalifikacijama, a zatim i prolaska baraža protiv Italije.

Za razliku od njega, povreda Ibrahimovića u aprilu delimično je razlog što više nije na tronu, jer je veći deo godine bio van terena, a nedavno se vratio na teren posle višemesečne pauze.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.