IBRA SVE ŠOKIRAO! Izašao na otvaranje San Rema uz čuveni SRPSKI narodnjak (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 08:45

IBRA SVE ŠOKIRAO! Izašao na otvaranje San Rema uz čuveni SRPSKI narodnjak (VIDEO)

Car.

Fudbaler Milana Zlatan ibrahimović pojavio se na otvaranju čuvenog muzičkog festivala San Remo uz zvuke poznatog hita srpske narodne mutike “Jutro je”.

Ova poznata pesma Nade Topčagić je jedna od omiljenih švedskog napadača bosanskog porekla, a Ibrahimović ju je nedavno slušao u trenucima odmora, što je izazvalo brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama.

San Remo je festival italijanske kancone, a Ibrahimović je odlučio da na otvaranju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 71. manifestacije unese neke nove zvuke.

Očekuje se da će Ibrahimović u nastavku manifestacije sa prijateljem Sinišom Mihajlovićem otpevati hit “Lo vagabondo“ (remek delo italijanske kancone grupe „Nomadi“ iz 1972).

A post shared by serGio (@sergiobih)

Zanimljivo, Ibra će biti gost San Rema svake večeri do kraja spektakla, iako je u jeku takmičenje u fudbalskoj Seriji A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nada Topčagić sa Zlatanovim dresom: "Ljubi te i voli tvoja Nadica" VIDEO

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Zlatan Ibrahimović je sve iznenadio kada se pojavio na otvaranju 71. Festivala italijanske kancone "Sanremo". Da iznenađenje bude još veće, njegov izlazak na binu pratio je hit Nade Topčagić "Jutro je"...Ekipa emisije "Ekskluziv" Prve TV našla se sa Nadom Topčagić, kako bi videli njenu prvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.