IBRA PODELIO LOŠU VEST: Šveđanin ZAVRŠAVA karijeru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 16:23

IBRA PODELIO LOŠU VEST: Šveđanin ZAVRŠAVA karijeru?

Jedan od najboljih u istoriji fudbala.

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović je povredio koleno u derbiju sa Juventusom (3:0) prošle nedelje. Nije pokidao ligamente, ali definitivno propušta Šampionat Evrope.

On je selektoru Švedske poslao poruku da na njega ne računa na kontinentalnom prvenstvnu, ali budući da u oktobru puni 40 godina postavlja se pitanje da li će se uopšte vraćati na teren.

Idag har Zlatan meddelat Janne Andersson att hans skada stoppar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << honom från att medverka i EM i sommar.

Krya på dig Zlatan, vi hoppas att få se dig på fotbollsplanen snart igen! 🇸🇪🦁

— Svensk Fotboll (@svenskfotboll) May 15, 2021

Ipak, Zlatan je borac i ne bi čudilo da ga vidimo ne samo u dresu Milana već i na Mundijalu u Kataru ako Šveđani prođu kvalifikacije.

Inter je uzeo titulu, ali trener Antonio Konte sigurno ima veliku želju da danas (18.00) na gostovanju bivšem klubu Juventusu osujeti pokušaje Stare dame da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, pa nas očekuje izuzetno zanimljiv meč. Kvota na keca u Torinu je 2,20, na iks 3,45, a na dvojku 3,25.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Triniti, ćerka Denisa Rodmana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.