I zmajevi lete Slovenijom

Izvor: Mondo, 27.Jun.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I "zmajevi" lete Slovenijom

Voždovac će formu za novu sezonu brusiti u Sloveniji.

Foto: fkvozdovac.rs

  Letnja baza za većinu srpskih klubova je Slovenija. Jedan u nizu superligaša koji će se pripremati u ovoj bivšoj republici SFRJ je i Voždovac.

"Zmajevi" ćee od 28. juna boraviti u Slovenj Gradecu, gde će imati nekoliko odličnih provera.

Već drugog dana borvka u Sloveniji izabranici Bratislava Živkovića odmeriće snage sa Makabijem iz Tel Aviva, na čijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je klupi Slaviša Jokanović. Voždovac će 3. jula za protivnika imati ukrajinski Karpati, a tri dana kasnije Dinamo iz Moskve. Krška će biti rival 7. jula, dok će pretposlednjeg dana priprema Slavija iz Praga ili Borac iz Banjalike.

Nekadašnji as Crvene zvezde, koji će naredne dve sezone predvoditi beogradskog superligaša izrazio je zadovoljatvo jer je okosnica tima ostala na okupu, a pored već dovedenih pojačanja, očekuju se još dva.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.