I treći velikan u trci za Matića!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I treći velikan u trci za Matića!

Srpskom reprezentativcu ne "gine" selidba sa Ostrva.

Nemanja Matić je juče počeo meč u startnih jedanaest protiv Lester Sitija, ali je na terenu proveo 66 minuta kada ga menja Fred.

U prethodnim mečevima Matić maltene nije ni dobijao priliku, odigrao je manje od pola sata sa Sautemptonom dok je mečeve prva tri kola presedeo na klupi.

Nezadovoljstvo na obe strane je poznato, tako da bi moglo doći do rastanka sa "Old Trafordom" narednog leta u igri su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri kluba sa Apenina. To su Milan, Intera a odnedavno je i Juventus stao u red. Srpskom reprezentativcu ističe ugovor naredne godine, ali Junajted ima pravo produžetka na još jednu sezonu.

Teško je misliti da će ga "crveni đavoli" pustiti bez dobijene funte, za sada deluje da je Juventus na pol-poziciji zato što se planira čistka u sredini terena, "stradaće" Nemci, spekuliše da će Kedira i Džan potražiti nove klubove naredne sezone.

Bilo bi lepo videti srpskog internacionalca u Seriji A, da li u Milanu ili Torinu ostaje da se vidi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.