I to smo dočekali! Arapi zavrnuli slavinu, Pep u problemu!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I to smo dočekali! Arapi zavrnuli slavinu, Pep u problemu!

Kada pogledate troškove, neverovatno je da se ovo nije ranije desilo...

Izgleda da je Arapima dozlogrdilo.

Naime, Mančester Siti ima više od 60 profesionalaca pod ugovorom i gazde su nezadovoljne, navodno su upozorili direktora Ćikija Begristajna, da mora da smanji troškove.

Priča se da su Španci koji praktično vladaju klubom upozoreni da pre kupovina moraju da uslede prodaje.

Neverovatno zvuči podatak da recimo Nasriju, Hartu i Boniju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još par igrača koji nisu u planovima Gvardiole, klub MESEČNO plaća oko 6 miliona evra ukupno.

Nasri recimo ima platu od 8.6 miliona godišnje, vratiće se sa pozajmice iz Sevilje, niko mu neće platiti ni blizu ovog novca.

Zbog toga Siti ne može da proda nikoga, ovog leta su im otišli igrači kojima je istekao ugovor.

Situacija sa Hartom je ista, u Torinu je veći deo plate plaćao Siti, pa bi nova pozajmica samo malo skresala troškove.

Šta reći za Mangalu, platili su ga prema nekim informacijama 50 miliona, Pep ne želi da ga vidi ni na pripremama, Francuz se vraća sa pozajmice iz Valensije, teško je verovati da će ga neko kupiti.

Siti preteruje u zahtevima, od Vest Hema su tražili 25 miliona za Harta, "Čekićari" to neće platiti, upravo jer ni Hart neće otići sa "Etihada" za mnogo manju platu.

Slična priča je sa Ikenačom, pa ni prodaja igrača nije izvesna. Već su potrošili dosta novca, posle Silve i Edersona, žele Mendija, Vokera, Danija Alveša i na kraju Aleksisa Sančeza, ali iz Abu Dabija je stigla neočekivana poruka, moraju da se oslobode igrača koje plaćaju, a na koje ne računaju.

To sada deluje kao nemoguća misija...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.