I šta kažu, Realu su potrebna pojačanja na ove dve pozicije?! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I šta kažu, Realu su potrebna pojačanja na ove dve pozicije?! (video)

Uvek ista priča...

Kao što smo pisali, a verovatno ste videli, Kristijano Ronaldo je već u trećem minutu bio ponovo koban za Điđija Bufona, a učinak Portugalca je neverovatan.

On je sada stigao do svog 13. gola u Ligi šampiona ove sezone, i ukupno 118. u ovom takmičenju, postavio je rekord, pogodivši na 10. uzastopnom susretu, od finala u Kardifu, kada je dao dva, na devet mečeva ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone dao je još 13.

Ni to nije sve, Ronaldo je postigao gol na SVAKOM od šest međusobnih duela protiv Juventusa, što znači da je penicilin za Bufona.

Ali, on nije jedini heroj prvog dela igre, pošto da nije bilo Kejlora Navasa, rezultat bi sigurno bio drugačiji, pogledajte OVDE njegovu čudesnu odbranu.

U 24. minutu posle prekida, Iguain je uhvatio volej sa osam metara, ali je Kostarikanac maestralno odreagovao i refleksom sačuvao svoj gol.

I posle kažu, Real na leto treba, odnosno traži novog golmana i novog napadača.

Pored ovakvog Ronalda, može bilo ko da igra napadača, Real neće imati problema, a isto to važi i za poziciju čuvara mreže.

Tačnije, deluje da im i dalje nigde ništa ne treba...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PROBUŠIO BUFONA PA PROVOCIRAO: Pogledajte šta je Ronaldo pokazao navijačima Juventusa posle gola u Torinu

Izvor: Kurir, 03.Apr.2018

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo postigao je gol u 3. minutu prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona i tako nastavio niz od šest uzastopnih mečeva protiv Juventusa na kojima je matirao Đanluiđija Bufona.

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Majstorski gol Ronalda za delirijum u Torinu!

Izvor: B92, 03.Apr.2018

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo postigao je majstorski gol i još jednom oduševio fudbalski svet...Španski tim u Torinu igra čertvrtfinalni meč protiv Juventusa, 'Kraljevići' su poveli u trećem minutu golom Ronalda, da bi u 64. minutu viđena prava magija Portugalca na terenu...Karvahal...

Nastavak na B92...

Benevento rasturio Veronu

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 19:09

U duelu poslednje i pretposlednje ekipe na tabeli italijanske Serije A, slavila je ekipa Beneventa...Poslednjeplasirani Benevento stigao je do svoje 4. pobede ove sezone i do 13. boda i da su ovako igrali od samog starta, možda sada ne bi bili siguran putnik u Seriju B...Danas su slavili protiv Verone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.