I opet kiša: Mirković promenio teren

Izvor: Mondo, 30.Jan.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I opet kiša: Mirković promenio teren

Fudbaleri Parizana promenili teren za treninge. Ponovo pljuskovi, kiša ne prestaje u Beleku.

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

Višednevne oluje, pa prelep i sunčan dan i onda opet grmljavnija i kiša. Na sreću, bez grada i tornada.

Poboljšanje tek od ponedeljka...

Klubovi koji su za zimsku bazu priprema izabrali Antaliju, među kojima su Partizan i Crvena zvezda, muku muče sa vremenskim uslovima. "Parni valjak" je prošlog peta dočekalo užasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vreme, zbog kojeg je trener Zoran Mirković bio prinuđen da jedan trening čak i otkaže.

Kada je sunce u početkom sedmice obasjalo Antaliju, pomislili smo da su nevolje sa padavinama i vetrom prošlost.

Međutim...

Već narednog dana se opet naoblačilo uz povremene padavine, ovaj put podnošljive. U sredu, od ranog jutra lije kao iz kabla i ne nazire se da bi moglo da dođe do poboljšanja. Jaki pljuskovi praćeni su grmljavinom i vetrom.

Uslovi za treniranje su dodatno pogoršani za fudbalere Partizana. Stručni štab "parnog valjka" doneo je odluku da ekipa promeni teren na kojem je do sada trenirala, nezadovoljna njegovim kvalitetom, iako se nalazi na svega nekoliko stotina metara od hotela "Suneo deluks".

Inače, nije retkost da ekipe budu nezadovoljne terenima u antalijskoj regiji, jer se i ranijih godina dešavalo da treneri imaju slične zahteve.

Crno-beli će utakmicu u četvrtak protiv poljske Krakovije (TV Arena sport, 17 časova) igrati podalje od baze u kojoj su smešteni, na stadionu udaljen od Beleka desetak kilometara.

Ekspedicija Partizana od danas će biti bogatija za ime sportskog direktora Ivice Ilijeva.

Prelazni rok za crno-bele još uvek nije završen, a posle propalog pokušaja da se ekipa pojača dovođenjem Tokmaka Nguena (potpisao za Ferencvaroš), pitanje je da li će biti još dolazaka. Kada je reč o odlascima, oni se očekuju narednih dana, mada nije isključeno i da njih ne bude.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.