Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 14:03

I onda su navijači zadovoljni, onda je stadion pun, onda klub ne brine za budućnost... (VIDEO)

Ajaks u piku svoje višedecenijske filozofije - važno je kako pobeđuješ

Postoje one škole fudbala što u svojoj ideologiji za osnovni postulat imaju lepotu igre. Pa jedna od tačaka u njihovom "zakoniku" kaže ovako otprilike: "nije sve u rezultatu, važno je i kako do tog rezultata dolaziš". Ako se neko slepo drži tih principa onda je to Ajaks. Iz godine u godinu nov tim, po nekoliko tinejdžera u startih 11, ali filozofija je dobro poznata, ona se ne menja. I onda je negde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << normalno da za tu doslednost i poštenje dođe nagrada.

Kopljanici su ove sezone prvi u svojoj grupi Lige šampiona sa maksimalnim učinkom i u utorak su proslavili blistav trijumf protiv favorizovanog Dortmunda. Bilo je 4:0. I bio je to jedan od onih slučajeva kad je uz lepotu išao i rezultat.

Dali su četiri, a mogli makar još dva-tri...

I sve to uz 14 "štikli".

Evo, izbrojali ljudi...

👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠 pic.twitter.com/R9ERcSQHH0

Kako to jednostavno izgleda...

Onda su navijači zadovoljni, onda je stadion pun, onda klub ne brine za svoju budućnost.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.