I ZVANIČNO JE POTVRDIO: Nikola Mirotić neće više nositi dres Španije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2023, 15:17

I ZVANIČNO JE POTVRDIO: Nikola Mirotić neće više nositi dres Španije

Rekao je zbogom.

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić potvrdio je u intervjuu za Mudno Deportivo da više neće igrati za reprezentaciju Španije.

Nikola Mirotić je sa Španijom osvojio zlato na Evrobasketu 2015. godine i bronzu na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

- Do sada sam se mnogo fokusirao na to da dajem sve od sebe klubu u kojem sam. Onda leti imam mnogo ličnih stvari, porodicu, svoj biznis. A ja sam u godinama, pogotovo posle povrede, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima ne vidim sebe u reprezentaciji - izjavio je 32. godišnji Mirotić.

Dodaje da je odluku doneo još prošlog leta.

- Razgovarao sam sa Horheom Garbahosom pre nego što je Lorenco Braun doveden i on me je pitao da li ću se vratiti ili ne. Hteo je da potvrdi da se neću vratiti i zato su otišli za drugim igračem. Zahvalan sam na onome što su uradili za mene, na prilici da osvojim titulu na Evrobasketu i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama - zaključio je Mirotić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.