I Vrabac u crno-belom gnezdu

Izvor: MVP.rs, 30.Sep.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vrabac u crno-belom gnezdu

Srpski vice-šampion je doveo reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Partizan NIS je u jednom danu angažovao četiri igrača. Posle potpisa Koste Perovića, Andreja Magdevskog i Aleksandra Cvetkovića, klub je pojačao i Adin Vrabac (21, 205). Bosansko-hercegovački reprezentativac je sa crno-belima prošao najveći deo priprema, a kako "Novosti" navode, potpisao je dvogodišnji ugovor.

Vrabac je prethodne sezone proveo igrajući u Bundesligi kao član Trira, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << za koji je prosečno beležio 6.3 poena, 2.3 skoka i 1.2 asistencije po meču. Takođe, on je nastupao na ovogodišnjem Evrobasketu i upisivao je 2.8 poena, 1.8 uhvaćenu loptu i 1.6 dodavanja.

(foto: FIBA Europe / Ville Vuorinen)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.