I Vilijams stigao kući

Izvor: MVP.rs, 15.Jul.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vilijams stigao kući

Iskusni plejmejker je sa Mavsima potpisao ugovor na dve godine vredan 10 miliona dolara.

Poput LaMarkusa Oldridža, Deron Vilijams (31, 191) će pokušati da pronađe sreću kod kuće. I dok je krilni centar prešao u Spurse, nova sredina za iskusnog plejmejkera je Dalas. On je sa Mavsima potpisao ugovor na dve godine vredan 10 miliona dolara, uz opciju da može da izađe iz njega već narednog leta.

Saradnja između Dalasa i Vilijamsa nije nešto što je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << neočekivano. Dve strane su bile blizu dogovora i 2012. godine, ali je Vilijams pdlučio da ostane u Netsima. A, sada kada se razišao sa Bruklinom usledila je reakcija Mavsa.

Vilijams je u NBA ligu stigao sa Ilinoja 2005. godine. Juta ga je birala sa treće pozicije, a potom je još igrao za Netse i Bešiktaš tokom lokauta 2011. godine. Na 716 utakmica u najjačoj ligi na svetu ima učinak od 17 poena, 8.5 asistencija i 3.2 skokova.

Ono što bi trebalo dodati kao kuriozitet je to da Dalas trenutno u svom rosteru ima tri plejmejkera koji su rođeni 26. juna 1984. godine. Pored Vilijamsa, tu su još Džej Džej Barea i Rejmond Felton.

(foto: Nathaniel S. Butler / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.