I TO PROTIV ATLETIKO MADRIDA! Marko Dmitrović POSTIGAO GOL - saigrači oduševljeno krenuli u zagrljaj! Majstor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 23:15

I TO PROTIV ATLETIKO MADRIDA! Marko Dmitrović POSTIGAO GOL - saigrači oduševljeno krenuli u zagrljaj! Majstor (VIDEO)

Mat u jednom potezu.

Na "Ipurui" ove večeri gostuje lider LaLige, madridski Atletiko, ali je loše počeo jer gubi od domaćeg tima. Verovali ili ne strelac je srpski golman iz redova Eibara Marko Dmitrović koji je postiga vodeći gol za svoju ekipu na meču protiv Atletiko Madrida u okviru 19. kola španskog prvenstva.

U 12. minutu je dosuđen jedanaesterac za domaće, a odgovornost je na iznenađenje mnogih preuzeo golman.

Naime, srpski golman izveo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedanaesterac za Eibar i rutinski savladao jednog od najboljih čuvara mreže na svetu - Jana Oblaka.

Eibar’s Serbian goalkeeper Dmitrovic scores against Atletico Madrid 🧤⚽️#EibarAtleti @SerbianFooty

pic.twitter.com/AdDWHc6DuD

— Sacha Pisani (@Sachk0) January 21, 2021

Daleko od toga da je Dmitrović jedinstvena prilika golmana koji izvodi prekide u svetu fudbala, ali je svakako nesvakidašnja.

Ostaje nam da ispratimo meč u nastavku, moraće Jorgandžije prilično da se pomuče ako žele da savladaju golmana Eibara, ujedno i strelca na ovom meču.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kjara Pasari bivša devojka Nika Kirjosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.