I Srnić u španskoj Segundi

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Srnić u španskoj Segundi

Pouzdani "vezista" blizu je transfera u Las Palmas.

Slavoljub Srnić (27) letos je bio na pragu Ueske, novog španskog prvoligaša, ali je ostao na stadionu "Rajko Mitić" i ostvario san učešćem u Ligi šampiona.

Ove zime, kako stoje stvari, definitivno će se otisnuti u inostranstvo, a kako MONDO saznaje, njegov novi klub će biti Las Palmas!

Klub sa dalekih Kanarskih ostrva ponudio je za Srnića 250.000 evra, što je za igrača tog ranga simboličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iznos, ali s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto, mnogo više nije ni bilo realno očekivati.

Srnić je po povratku iz Čukaričkog igrao za Zvezdu tri i po godine. Osvojio je dve titule prvaka Srbije, jedan Kup i dva puta igrao grupnu fazu evrotakmičenja.

Njegov novi klub trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Segunde, dok je Majorka, u koju je nedavno prešao Nikola Stojiljković, na osmoj poziciji.

Kao što smo najavili u četvrtak, Dejan Meleg preći će u grčki Levadijakos. Reč je o pozajmici do kraja sezone, tokom koje će Levadijakos "pokrivati" dve trećine njegovih primanja.

Otkupne klauzule nema, već je plan da Meleg bude na pripremama crveno-belih za sezonu 2019/20.

FK CRVENA ZVEZDA PRELAZNI ROK ZIMA 2018/2019:

DOŠLI: Nemanja Milunović (BATE Borisov), Miloš Vulić (Napredak), Dejan Vidić (Zlatibor), Aleksa Vukanović (Napredak), Erik Jirka* (Spartak Trnava).

OTIŠLI: Nenad Krstičić (AEK), Nemanja Milić (BATE Borisov), Miloš Degenek (Al Hilal), Nikola Stojiljković (Majorka).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.