I Ronaldinjo pozitivan!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 11:46

I Ronaldinjo pozitivan!

Uvek nasmejani Brazilac potvrdio navode medija.

Dvostruki osvajač FIFA nagrade za najboljeg igrača je preživeo dešavanja u Paragavaju gde je bio jedno vreme i u zatvoru zbog korišćenja lažnih pasoša.

Vratio se u Belo Horizonte, početkom godine se očekuje da izađe i dokumentarac o životu legendardnog igrača, ali prvo sledi borba sa COVID-19 virusom.

Fudbaler se vratio i zagrao za Atletiko Mineiro kada su testovi pokazali da je pozitivan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Stigao sam u Belo Horizonte juče, uradio sam COVID test, testiran sam pozitivan. Osećam se dobro, asimptomatičan sam", napisao je na Instagramu Brazilac.

Nadamo se da će se Brazilac i sa virusom izboriti kao sa mnogim odbranama u svojoj karijeri, a to jeste sa osmehom na licu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.