I Pečnik tužio Zvezdu

Izvor: Sportal.rs, 13.Mar.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Pečnik tužio Zvezdu

Novi problemi za upravu Crvene zvezde. Bivši fudbaler crveno-belih, sada član japanskog Džef junajteda, Nejc Pečnik u narednim danima podneće tužbu Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije. Pre odlaska u Japan postojao je dogovor da Slovenac deo duga oprosti, a da ostatak isplati do 15. februara, ali se to nije dogodilo.

Na tužbu, Pečnik se odlučio i zbog toga što mu se niko od čelnika u proteklom periodu nije javljao. Podsetimo, nedavno su iz istog razloga klub tužili i bivši šefovi stručnog štaba, Robert Prosinečki i Slaviša Srojanović.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Nejc Pečnik tužio Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 13.Mar.2015

Još jedan član šampionske generacije Crvene zvezde Nejc Pečnik podneo je tužbu protiv Crvene zvezde...Pečnik, jedan od najzaslužnijih igrača za prvu titulu crveno-belih posle šest godina pauze, kao i za popravljanje materijalnog stanja na 'Marakani, nije želeo da tuži klub, ali je bio primoran...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.