I ONI ODLUČUJU O ZVEZDI: Liberec mora da POBEDI Gent kako bi ostao u igri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 13:28

I ONI ODLUČUJU O ZVEZDI: Liberec mora da POBEDI Gent kako bi ostao u igri!

Peto kolo Lige Evrope.

U petom kolu Lige Evrope osim duela na Marakani u kome Crvena zvezda dočekuje ekipu Hofenhajma, nimalo ne treba zanemariti meč između Genta i Slovan Libereca koji takođe može da utiče na to koji će tim dočekati evropsko proleće.

Bez obzira na rezultat meča u Beogradu, ukoliko Liberec kao gost ne pobedi Gent večeras (18.55), Zvezda će svakako obezbediti evropsko proleće. A kvota na keca u Belgiji je 1,80, iks je 3,60, a dvojka 4,60. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Liberec.

Može se reći da je ova sezona Genta, potpuni promašaj.

Porazom od Crvene zvezde na Gelamko Areni, zvanično je okončana evropska priča belgijskog vicešampiona. Gent je posle poraza od crveno-belih doživeo neprijatan poraz od Varegema u prvenstvu na svom terenu (0:3).

Jasno je da je sastav Vima de Dekera u potpunom psihološkom rastrojstvu. Liberecu bi eventualna pobeda sačuvala nadu samo ukoliko bi Crvena zvezda izgubila od Hofenhajma u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.