I ON JE MEĐU ZVANICAMA: Cecin bivši dečko stigao na svadbu veka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ON JE MEĐU ZVANICAMA: Cecin bivši dečko stigao na svadbu veka (FOTO)

Sve je spremno za veliko slavlje.

Sve više zvanica pristiže u poznati beogradski hotel gde će biti održano građansko venčanje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, kao i svadbeno veselje posle toga, a među poznatim licima koji su došli da uveličaju važan dan dvoje mladih nalazi se i Vladan Lukić sa suprugom.

Dolazak Lukića je posebno interesantan pošto je bivši fudbaler Crvene zvezde, a kasnije i predsednik kluba iz Ljutice Bogdana, svojevremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio u vezi sa Cecom Ražnatović. Lukić je bio i prvi Cecin momak za kojeg je saznala javnost

Tada popularni fudbaler i perspektivna pevačica vezu su počeli 1989. kada je Svetlana u Beogradu počela da krči put ka zvezdama, a Lukić već bio poznat kao igrač Crvene zvezde. Krenule su već i priče o veridbi i svadbi kada je Lukić otišao na odsluženje vojnog roka zbog čega je i došlo do rastanka 1990.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZNENADILI SVE Poznati glumci stigli na venčanje Bogdane i Veljka, pa pozirali DRŽEĆI SE ZA RUKE (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Nov.2019

Glumci Milan Vasić i Milan Kalinić stigli su na venčanje Bogdane i Veljka Ražnatovića, a mnoge su iznenadili kada su pred svima pozirali držeći se za ruke, pre nego što su ušli u hotel u kom se održava svadbeno veselje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.