I ON ĆE NA MEGDAN ZVEZDI: Siti za 53 miliona funti doveo portugalskog čarobnjaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 15:36

I ON ĆE NA MEGDAN ZVEZDI: Siti za 53 miliona funti doveo portugalskog čarobnjaka (FOTO)

Novo pojačanje za tim Pepa Gvardiole.

Posle nekoliko nedelja dogovora i pregovora, dosadašnji fudbaler Vulverhemptona Mateus Nunjes potpisao je petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem. Siti je Vukovima platio 53 miliona funti, a dobiće još i 10 odsto od naredne prodaje portugalskog veznog igrača.

Nunjes je ove nedelje odbio da trenira sa ekipom kako bi naterao upravu kluba da ga pusti u Mančester siti, čija je prva ponuda odbijena prošle sedmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nunes arrives at City! 🚀 pic.twitter.com/kawVz5b5DX

— Manchester City (@ManCity) September 1, 2023

- Jednostavno nisam mogao da odbijem priliku da radim sa Pepom Gvardiolom, jednim od najboljih trenera u istoriji i da igram pored nekih od najboljih svetskih fudbalera - naveo je 25-godišnji fudbaler.

Nunjes je četvrto pojačanje evropskog i engleskog šampiona, posle dolazaka Joška Gvardiola, Matea Kovačića i Žeremija Dokua.

Koliko je dobar portugalski čarobnjak moći će da se uvere i navijači Crvene zvezde u duelima Lige šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.