I OLIMPIJAKOS U PROBLEMIMA: Protiv Zvezde bez još jednog važnog igrača?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 16:08

I OLIMPIJAKOS U PROBLEMIMA: Protiv Zvezde bez još jednog važnog igrača?

Atinjani oslabljeni.

Crvena zvezda će izaći “na crtu” Olimpijakosu u Pireju bez četiri igrača (Latić, Nejpir, Hanga, Simonović), ali je i vicešampion Evrope u velikom probemu uoči duela devetog kola Evrolige.

Nikola Milutinov i Šekil Mekisik sigurno neće biti na raspolaganju Jorgosu Barcokasu, a pod znakom pitanja je i učešće Najdžela Vilijams-Gosa.

Nekadašnji košarkaš Partizana povredio je butnu kost u duelu sa Makabijem i proveo je samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šest minuta na parketu u utorak u Beogradu.

Prema prvim procenama njegovo stanje nije ozbiljno, ali je neizvesno da li će biti spreman već za meč protiv Crvene zvezde.

Duel u “Dvorani mira i prijateljstva” na programu je u četvrtak u 20 časova i 15 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.