I Nemci kao Teri

Izvor: S media, 08.Feb.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Nemci kao Teri

Nemačka policija saslušala je trojicu igrača Sent Paulija u sklopu istrage o ilegalnom klađenju i nameštanju utakmica, saopštila je uprava tog kluba.

Istražni organi pozvali su na informativni razgovor Florijana Brunsa, Karstena Rotenbaha i Ralfa Guneša.

- Niko od naših fudbalera nije osumnjičen niti optužen u ovoj aferi. Reč je samo o policijskom ispitivanju - istakao je potpredsednik Sent Paulija Gernot Štenger, koji se nada da će iskazi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << igrača kluba iz Hamburga pomoći nadležnima u istrazi.

88-godišnjak dobio 400.000 evra na klađenju!

Interpol proverava Arsenal i Njukasl!

Dobio 100.000 evra od mafije za nameštanje

Nemačka policija počela je istragu o nameštanju mečeva nakon nedavne izjave nekadašnjeg igrača Sent Paulija Renea Šniclera koji je rekao da je primio 100.000 evra kako bi pomogao u nameštanju pet utakmica u Cvajti 2008. godine.

Podsetimo, danas je osvanula fotografija kapitena Čelsija, Džona Terija, kako uplaćuje novac za tikete u jednoj kladionici.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.