I NEBO PLAČE: Reprezentativcu Argentine poginula devojka, a onda su stigli STRAVIČNI rezultati OBDUKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NEBO PLAČE: Reprezentativcu Argentine poginula devojka, a onda su stigli STRAVIČNI rezultati OBDUKCIJE

Kao da je uklet.

Ogromna tragedija se dogodila u Argentini i zavila u crno fudbalera Veleza Rikarda Senturiona. Njegova devojka Melodi Pasini je poginula u saobraćajnoj nesreći posle bega iz izolacija.

U Argentini je, kao i u većini država, na snazi naredba o kućnom karantinu i smanjenom kretanju građana, ali je 25-godišnja devojka iz za sada nepoznatih razloga odlučila da pobegne iz izolacije.

È scomparsa in un incidente stradale Melody, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << la compagna di Ricardo Centurion ❤️ Sentite condoglianze ❤️

A post shared by Wags Life (@wags.life) on Mar 29, 2020 at 11:21am PDT

Tom prilikom je izgubila kontrolu nad automobilom i udarila u parkirano vozilo u kome nije bilo putnika. Ipak, rezultati obdukcije pokazuju da je ona tokom vožnjo doživela i srčani udar zbog čega je i došlo do nesreće. Ona je imala srčanih problema i prethodno je već imala dve operacije na srcu.

Terrible noticia: murió esta mañana Melody Pasini, la novia de Ricardo Centurión. Tenía 25 años. El fútbol argentino se une en el dolor y acompaña con todos su corazones a Ricky y familia. pic.twitter.com/Fw82iM2tFt

— SportsCenter (@SC_ESPN) March 29, 2020

Imali su nestabilnu vezu, koja je trajala četiri godine, ali je uvek bila uz njega u njegovim najtežim momentima, a imao ih je dosta.

- Klub je uz Rikarda Senturiona u ovom teškom trenutku nakon smrti njegove devojke Melodi Pasini. Naše saučešće porodici i puno snage Sentu - navodi se u saopštenju Veleza.

Te voy amar siempre mi amor

A post shared by Ricardo Adrian Centurion10 (@adrianricardo1993) on Mar 29, 2020 at 8:53pm PDT

Ovo je još jedan udarac u teškom životu povremenog reprezentativca. Odrastao je u velikom siromaštvu bez oca, kog je izgubio dok je još bio beba. Baka, koja je vodila brigu o njemu dok je majka radila kako bi othranila porodicu, preminula je pre dve nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.