I Mega počela pripreme

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Mega počela pripreme

Igrači Mega Vizure počeli su u Beogradu pripreme za predstojeću sezonu.
(FOTO: D. Žarković)
Izabranici Dejana Milojevića od danas i zvanično počinju s pripremama za narednu sezonu. Iako ceo tim još nije na okupu zbog obaveza u reprezentaciji, treninzi su počeli. Prvi tim Mega Vizure pripreme će obaviti u Beogradu, dok će prve prijateljske utakmice odigrati u Smederevu – navodi se u saopštenju na sajtu Mege.
Plejmejker Mega Vizure Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Miljenović rekao je da ga raduje atmosfera u ekipi, kao i da će tim, bez obzira na odsustvo nekolicine igrača, pokušati da se što bolje pripremi za predstojeću sezonu.
Prvi trening je bio odličan, zaista sam oduševljen atmosferom u timu. Dok čekamo saigrače iz reprezentacije, trudićemo se da što bolje treniramo i napredujemo. Imamo dva meseca do početka Jadranske lige, naporno ćemo trenirati, ovo je mlad tim koji će tek pokazati svoj maksimum – rekao je Miljenović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.