I MEĐEDOVIĆ BEZ FINALA: Uprkos porazu čeka ga skok na ATP listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 15:21

I MEĐEDOVIĆ BEZ FINALA: Uprkos porazu čeka ga skok na ATP listi

Nije imao nikakvu šansu.

Posle Miomira Kecmanovića u polufinalu Gštada je poražen i Hamad Međedović, od kog je bolji bio Argentinac Pedro Kaćin, trenutno 90. igrača sveta, koji je slavio posle nešto više od sat vremena igre sa 2:0 (6:3, 6:1).

U prvom setu je dominirao Argentinac, a već u prvom gemu je napravio brejk. Još jedan oduzet servis u devetom gemu, doneo je Argentincu prvi set.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku. Stigao je Kaćin do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brejka u četvrtom gemu, poveo 3:1 i od tog trenutka više nije Međedović imao nikakvu šansu. Osvojio je Argentinac i naredna tri gema i zakazao finale protiv Španca Ramosa Vinolasa, koje je na programu u nedelju u 11.30 časova.

I pored poraza, Hamad je ostvario veliki uspeh jer je u glavni turnir ušao kroz kvalifikacije i očekuje ga značajan napredak na ATP listi, na kojoj trenutno zauzima 183. mesto.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, vatrena navijačica Mančester junajteda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.