I Lilard otkazao, pozvan Lauri

Izvor: MVP.rs, 23.Jun.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Lilard otkazao, pozvan Lauri

Problemi sa otkazima plejmejkera za Amerikance.

Nakon Krisa Pola, Džona Vola, Stefana Karija i Rasela Vestbruka, i Dejmian Lilard je odlučio da propusti Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, prenosi Edrian Voržanovski. Plejmejker Portlanda ide na terapije kako bi sanirao povredu pete i neće biti u stanju da se odazove pozivu u nacionalni tim. To je napravilo velike probleme za ovu selekciju, s obzirom da su sa prvobitnog spiska na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << plejmejkera ostali samo Majk Konli Džunior i Kajri Irving. Kako ni njihov nastup nije siguran, u tim je naknadno pozvan Kajl Lauri, Ol-star Toronta.

Pored pomenutih organizatora igre, od učešća u Riju su odustali još i: Džejms Harden, Entoni Dejvis, Blejk Grifin, LaMarkus Oldridž i LeBron Džejms. Sa druge strane, prema informacijama koje dolaze preko okeana, među 12 odabranih, pored Laurija, će se sigurno naći Džimi Batler, Karmelo Entoni, Pol Džordž, Kevin Durent, Drejmond Grin i DeMarkus Kazins.

Majk Šaševski i njegov stručni štab će okupiti reprezentativce 18. jula u Las Vegasu, gde će sa njima raditi četiri dana. Nakon toga će odigrati pet prijateljskih utakmica. Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama je na programu od 6. do 21. avgusta.

SPISAK

PG: Kajri Irving, Majk Konli Džunior, Kajl Lauri

SG: Džimi Batler, Klej Tompson, Bredli Bil, DeMar DeRozan

SF: Kevin Durent, Kavai Lenard, Karmelo Entoni, Pol Džordž, Gordon Hejvord, Herison Barns, Rudi Gej, Andre Iguadala

PF: Drejmond Grin, Kenet Farid, Kevin Lav

C: DeMarkus Kazins, Dvajt Hauard, Andre Dramond, DiAndre Džordan

Trener: Majk Šaševski

Pomoćni treneri: Džim Behajm, Tom Tibodo, Monti Vilijams

(foto: Ron Turenne / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.