I Juventus zainteresovan za Nevena Subotića

Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Juventus zainteresovan za Nevena Subotića

Jedan od najtrofejnijih italijanskih klubova, Juventus pridružio se nekolicini timova koji planiraju da u narednom prelaznom roku angažuju reprezentativca Srbije Nevena Subotića, prenosi list "Korijere delo Sport".

Ove sezone 20-godišnji štoper Borusije nezamenljiv je u odbrani "milionera", a njegove odlične igre u Bundesligi nisu promakle klubovima širom Evrope. Prema poslednjim informacijama, Subotić, koji je u subotu debitovao u dresu "orlova" protiv Rumunije, nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se na meti Juventusa, Rome, Fiorentine, Bajerna i Liverpula.

Trener "stare dame" Klaudio Ranijeri oduševljen je kvalitetima visokog defanzivca, a posebno njegovim osećajem za postizanje golova.

Neven Subotić letos je stigao u Dortmund iz Majnca i ubrzo izborio mesto u startnoj postavi, dok su torinski "crno-beli" već poslali skaute da prate razvoj novopečenog reprezentativca Srbije. Za eventualni transfer veruje se da bi Juventus trebalo da isplati Borusiji između 8-10 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.