I Juventus i Inter žele Aleksandra Kolarova

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Juventus i Inter žele Aleksandra Kolarova

Zvanično najbolji fudbaler Srbije za 2011. godinu, reprezentativac naše zemlje i član Mančester sitija Aleksandar Kolarov, mogao bi ove zime da se vrati u Italiju jer za njegovim uslugama vlada veliko interesovanje kod najvećih klubova na Apeninima.

Kako prenosi "Gazeta delo sport”, Inter je prvi krenuo u poteru za 26-godišnjim srpskim fudbalerom za koga taj italijanski dnevni list tvrdi da je veliki poštovalac trenera Klaudija Ranijerija. Ipak, "Gazeta” dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će se transfer na "San Siro” dogoditi samo ako "nero-azuri” ne uspeju da angažuju Karlosa Teveza, takođe člana Sitija.

Sa druge strane, "Tutosport” tvrdi da je Juventus na vrhu liste onih koji bi mogli da angažuju Aleksandra Kolarova. Prema tim navodima, direktor "stare dame” Đuzepe Maroto se u sredu sastao na ručku sa Serđom Bertijem, agentom koji zastupa Kolarova na fudbalskom tržištu. Ručak je bio radne prirode, jer je upravo i zakazan zbog eventualnog transfera srpskog reprezentativca.

Aleksandar Kolarov je stigao u Mančester siti iz Lacija u leto 2010. godine, a sa "građanima” je osvojio FA kup.

Povezane vesti: Juventusov napadač Libertaci na korak od dolaska u Zvezdu Agent: Krasića traže Čelsi, Inter, Totenhem i Fenerbahče Dejana Stankovića žele američki klubovi Inter bi da pozajmi Krasića od Juventusa Krasić odlazi iz Juventusa, prelazak u Čelsi sve izvesniji

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Juventus i Inter u trci za Kolarova

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2012, 18:37

Italijanski velikani Juventus i Inter otpočeli su trku za srpskim fudbalerom i članom Mančester sitija Aleksandrom Kolarovim!..Italijanski mediji kao udarnu vest prenose želju dvaju velikih klubova da srpskog beka vrate na "čizmu" već ove zime...Oba velikana, prema pisanju "Tutosporta", žele da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.