I JABUSELE I LESOR: Francuzi saopštili tim za Mundobasket

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 22:03

I JABUSELE I LESOR: Francuzi saopštili tim za Mundobasket

Ozbiljna imena.

Selektor Francuske Vensan Kole saopštio je spisak od 12 igrača na koje računa na Mundobasketu.

Na spisku se nalazi i bivši igrač Partizana, Matijas Lesor, kao i Geršon Jabusele, koji je navijačima tima iz Humske ostao u sećanju zbog incidenta i rvačkog zahvata na Danteu Egzumu tokom tuče u drugom meču četvrtfinalne serije između Reala i crno-belih.

Zanimljivo je da samo jedan igrač na spisku nije iz NBA ili Evrolige. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Silvajn Francisko (Peristeri), Nando De Kolo (Asvel), Frank Ntilikina (Dalas), Eli Okobo (Monako), Evan Furnije (Njujork Niksi), Jakuba Outara (Monako), Teri Tarpej (Monako), Nikolas Batum (Klipersi), Geršon Jabusele (Real), Matijas Lesor (PAO), Mustafa Fal (Olimpijakos), Rudi Gober (Minesota).

Francuzi se nalazi u grupi H sa Letonijom, Libanom i Kanadom, a Mundobasket počinje 25. avgusta i igraće se u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.