I Gofan odustao od Vimbldona

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 15:51

I Gofan odustao od Vimbldona

Belgijanac David Gofan još jedan je od onih koji su morali da otkažu učešće na predstojećem Vimbldonu.

On se povredio prethodnih dana na turniru u Haleu u meču sa Francuzom Korentanom Muteom i nažalost, radi se o povredi koja zahteva višenedeljnu pauzu.

Prvobitno se mislilo da je povreda desnog članka blaže prirode, ali detaljni pregledi su pokazali da je situacija ozbiljnija i da neće moći da igra na trećem grend slemu sezone.

Njegov agent Martin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ru je rekao da ne zna koliko će David pauzirati.

"Da, tačno je, David se i zvanično povukao sa Vimbldona, posle te povrede u Haleu. Trenutno ne znamo koliko neće moći da igra i kolika će biti pauza. Razočaran je što neće moći da igra na grend slemu, posebno zbog toga što je osećao da je u dobroj formi pre nego što se povredio", rekao je Ru za list "Le Soar".

Najbolji rezultat Gofana od početka sezone je finale Monpeljea, igrao je polufinale u Antaliji i četvrtfinale mastersa u Monte Karlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.