I Čukarički dobio pojačanje iz Južne Koreje

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 19:37

I Čukarički dobio pojačanje iz Južne Koreje

Korejanac Đi-Un Jo novi je fudbaler Čukaričkog, objavio je beogradski klub.

Mladi fudbaler u klub sa Banovog brda dolazi iz Daegua, na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

"Ovaj momak u Čukarički dolazi na preporuku Dejana Damjanovića, koji je dugo vremena proveo igrajući fudbal na visokom nivou u Južnoj Koreji. Pogledali smo ga, prepoznali talenat, biće ovde na pozajmici godinu dana, uz pravo da ga potom i otkupimo", istakao je sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Đi-Un Jo navodi da je već upoznat sa srpskom ligom jer njegovi sunarodnici igraju za Crvenu zvezdu i Novi Pazar.

"Hvang je član Crvene zvezde, a Jin-Ho Jo Novog Pazara i zbog njih sam čuo za ligu u Srbiji. Predočeno mi je da Čukarički voli mlade igrače i da im daje šansu, zadovoljstvo mi je što sam postao član ovog kluba. Želim da se dokazujem u evropskom fudbalu, smatram da je ovo prvi i trenutno najbolji mogući korak za mene u tom smeru", kaže Đi-Un Jo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.