Izvor: MozzartSport.com, 11.Mar.2021, 13:44

I Čelsi stao u red za Komana

Mančesterski rivali dobili konkurenciju

Kingsli Koman ima 24 godine, a već 23 trofeja u svojim vitrinama. Ne iz juniorskih dana, već onih najvećih, osvojenih kao igrač Pari Sen Žermena, Juventusa, Bajern Minhena i francuske reprezentacije. I zato ne čudi što ga u svojim redovima žele najbogatiji svetski klubovi - izuzev Pari Sen Žermena koji ga je 2014. pustio da kao slobodan igrač pređe u Juventus.

SUBOTA, 15.30: (9.00) VERDER (5.70) BAJERN >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << MINHEN (1.30)

Posle Mančester sitija i Mančester junajteda javio se i Čelsi, pod vinjetom "ekskluzivno" objavio je Dejli mejl, ali samo u slučaju da Kristijan Pulišić napusti Stamford Bridž. To bi lako moglo da se dogodi na leto, jer je reprezentativac SAD nezadovoljan svojim statusom i tražio je transfer iako ima ugovor do leta 2024. Navodno ga žele Junajted, Liverpul i Bajern Minhen.

U međuvremenu, londonski Plavci će osluškivati kako teku pregovori u Minhenu, gde Bavarci pokušavaju da privole francuskog reprezentativca na ostanak. Prva ponuda za produžetak ugovora koji ističe za dve i po godine je odbijena. Navodno strelac jedinog gola i najbolji akter prošlogodišnjeg finala Lige šampiona između Bajerna i PSŽ-a želi da nastavi karijeru u Premijer ligi.

Njegov pobednički mentalitet, brzina i druge karakteristike, sigurno neće biti jeftine, ali pre toga da vidimo da li su u bavarskom gigantu popravili pregovaračke sposobnosti ili će posle Davida Alabe i Tijaga Alkantare ostati bez još jednog sjajnog igrača.

Koman je u Bajern stigao iz Juventusa leta 2015, samo godinu dana po dolasku iz Pariza u Torino, na dvogodišnju pozajmicu, a potom je otkupljen njegov ugovor. Ceo posao koštao je Bavarce 28.000.000 evra. Ako ga na leto budu prodavali, sigurno će zaraditi bar duplo više.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.