I BiH traži novog selektora: Sušić dobio otkaz

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I BiH traži novog selektora: Sušić dobio otkaz

Safet Sušić nije više selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Posle lošeg starta kvalifikacija za Euro u Francuskoj i samo dva osvojena boda iz četiri utakmice, Sušić je jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora NS BiH smenjen sa funkcije selektora, prenose tamošnji mediji.

Reprezentacija BiH je u nedelju poražena u Haifi od Izraela sa 3:0.

Sednica Izvršnog odbora trajala je nekoliko sati. Tokom sastanka sada već bivši selektor Sušić je izneo argumente u korist >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << njegovog ostanka na selektorskoj poziciji nakon čega je napustio sednicu.

Ipak, Izvršni odbor nije zadovoljan radom Sušića, te je izglasana njegova smena sa mesta selektora.

Sušić je već treći selektor koji je smenjen od početka kvalifikacija, posle Dika Advokata i Klaudija Ranijerija, koji su se razišli sa Srbijom i Grčkom.

(Foto: Beta/AP/Amel Emrić)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Safet Sušić smenjen, Halilhodžić neće na klupu BiH

Izvor: Blic, 17.Nov.2014

Safet Sušić dobio je otkaz na mestu selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, što je rezultat vanredne sednice Izvršnog odbora FSBiH u Sarajevu...Legendarni fudbaler ostao je pri odluci da ne podnosi ostavku nakon serije loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.