I Barsini rezervisti su preveliki zalogaj za Garija Nevila (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Barsini rezervisti su preveliki zalogaj za Garija Nevila (VIDEO)

Rezervisti Kamara i Kaptum neutralisali vodeći gol Negreda

Ni Pirova pobeda za Garija Nevila i njegovu Valensiju. Posle blamaaže u prvom meču polufinala Kupa kralja i poraza od sedam golova razlike, Slepi miševi su večeras u formalnom revanšu na Mestalji odoigrali 1:1 protiv kombinovanog tima Blaugrane.

Poluprazna Mestalja je jasno rekla Gariju Nevilu, upravi Valensije i njenim igračima šta misli o sramotnim rezultatima u poslednje vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Navijači su uvredama i zvižducima dočekali engleskog trenera ispred stadiona.

Sa samo trojicom igrača (Ter Štegen, Matju, Vidal) iz prve postave koja je demolirala Valensiju 7:0 pre sedam dana, Barsa je opet bila prevelik zalogaj za Nevilov tim u kojem su se u startnih 11 takođe našli neki drugopozivci.

Valensija je povela u finišu pšrvog poluvremena posle loše postavke odbrane gostiju koja je dopustila Negredu da izađe sam pred Ter Štegena. Španac je uz dozu sreće matirao Nemca, ali to Valensiji nije bilo dovoljno za trijumf.

Mladi kamerunac Vensan Kaptum je ušao u igru u 82. minutu umesto Sandra Ramireza, a već u 84. minutu postigao izjednačujući gol posle prodora i asistencije još jednog rezerviste Huana Kamare.



Barsa ide u finale gde je skoro sigurno čeka Sevilja koja sutra treba da odradi formalni revanš protiv Selte.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.