I Bajern potvrdio: Stiže Ratnik

Izvor: Mondo, 23.Jul.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Bajern potvrdio: Stiže "Ratnik"

Mediji su nagađali, a Karl Hajnc Rumenige je aminovao - Vidal je igrač Bavaraca

Foto: AP/Luis Hidalgo

Čileanac Arturo Vidal karijeru će definitivno nastaviti u Bajern Minhenu, potvrdio je izvršni dirketor Bavaraca Karl Hajnc Rumenige.

"Mogu da potvrdim da smo sa obe strane postigli dogovor i sa Juventusom i sa Vidalom. Nedostaje još samo da Vidal prođe medicinske preglede i da potpiše ugovor. On bi trebalo ekipi da se pridruži sledeće nedelje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << treninzima", rekao je Rumenige novinarima u Kini, a prenosi Eurosport.

Juventus bi za Vidala trebalo da zaradi oko 40 miliona evra, a Čileanac bi sa Bajernom trebalo da potpiše petogodišnji ugovor, po kom bi zarađivao 130.000 evra nedeljno.

Vidal (28) je za Juventus nastupao od 2011. godine, a za torinski tim je odigrao 171 utakmicu i postigao 48 golova.

Pre Juventusa, ovaj vezni fudbaler je nastupao za Bajer Leverkuzen i Kolo-Kolo, dok je za selekciju Čilea upisao 69 nastupa i 12 golova.

On je nedavno sa reprezentacijom Čilea osvojio prvu titulu na Kupu Amerike.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.