I BOLJE ŠTO NE DOLAZI: Amerikanac objasnio zašto je odbio ponudu Zvezde, navijači u čudu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:13

I BOLJE ŠTO NE DOLAZI: Amerikanac objasnio zašto je odbio ponudu Zvezde, navijači u čudu (FOTO)

Svi se pitaju kako je povezao te dve stvari.

Crvena zvezda pokušava da kompletira tim dovođenjem još pojaanja na spoljnim pozicijama, a na Malom Kalemegdanu je izbori u jednom trenutku pao na Amerikanca Kifera Sajksa koji je trenutno član Turk Telekoma.

Međutim, iako bi imao priliku da igra u Evroligi, Sajks je odlučio da odbije ponudu Crvene zvezde. Ni to nije čudno, dešava se često ukoliko klub i igrač ne uspeju da se dogovore oko svih uslova. Ipak, Amerikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objasnio na svom tviter profilu zašto je rekao ''ne'', a navijači crveno-belih našli su se najblaže rešeno u čudu.

Because Police are Killing Black people in my country and are getting away with it. Thanks for asking why. Professionally and Respectfully!Ⓜ️🙏🙏 https://t.co/AYw03a0vlq

— Keifer Sykes GōⓂ️28 (@ksykesyb) September 23, 2020

 - Zato što policija ubija tamnopute ljude u mojoj zemlji i izvlači se sa tim. Hvala to pitate zašto. Profesionalno i sa poštovanjem - napisao je Sajks u tvitu, ali i dalje nikome nije jasno kakve veze Crvena zvezda ima sa situacijom u SAD koja već duže vreme stvara mnogo problema.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.