I Ana Ivanović u drugom kolu Rima!

Izvor: B92, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Ana Ivanović u drugom kolu Rima!



17-godišnja teniserka Ana Ivanović pobedila je u prvom kolu WTA turnira Masters serije u Rimu Francuskinju Tatjanu Golovin 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

U prvom setu, koji je trajao 40 minuta, Ana je iskoristila jednu od pet brejk-lopti, a bila je vrlo uspešna u servisu (prvi 66%, drugi 62%).

U drugom setu Ana je povela sa 5:1, u toj fazi igrala je odlično, iako je Francuskinja brejkom došla do 1:3, Ana je pojačala do 5:1. Slede dva dobijena gema za Tatjanu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Golovin.

U devetom gemu drugog seta Ana Ivanović nije iskoristila četiri meč-lopte.

Novi servis Ana Ivanović koristi, ne prepušta nijedan poen i posle sat i 28 minuta igre izbacuje 19. igračicu sveta.

Ana će, kao i Jelena Janković, igrati u drugom kolu, a protivnica joj je Ruskinja Ana Čakvetadze, koja je u prvom kolu bila bolja od Slovakinje Lubomire Kurhajcove 2:1, po setovima 6:3, 3:6, 6:1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.