I ACA TRICA DIGAO RUKE: Cibona se GASI, katanac u najavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 12:59

I ACA TRICA DIGAO RUKE: Cibona se GASI, katanac u najavi

Najteži dani slavnog kluba.

Nekadašnji šampion Evrope prolazi kroz najteži period u istoriji. Kako trenutno stvari stoje Cibona je pred gašenjem zbog dugova koji iznose oko pet miliona erva.

Bišvi trener i igrač i brat pokojnog Dražena, Aleksandar Aco Petrović dao je sve od sebe da spasi Cibonu, ali od njegovog projekta dobrovoljnog prikupljanja sredstava, neće biti ništa kako je i sam rekao na društvenim mrežama.

 - S obzirom da Cibona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC (Mi Smo Cibona) obustavlja je svoje aktivnosti i zahvaljuje se svim akoji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja jula - napisao je Petrović.

S obzirom da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima💙koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!

— Aleksandar Petrović (@petrov_aco) July 8, 2022

U prva tri dana akcije grupe Mi smo Cibona sakupljeno je skoro 400.000 evra.

Aco je bio najavio da će novo stanje objaviti 1. jula, ali tada je javne priče o Ciboni stavio sa strane zbog reprezentacije koja je doživela debakl, da bi loše vesti saopštio u petak.

Bilo je priče da će američki investitori preuzeti glavnu ulogu u klubu, ali sada je sve pod znakom pitanja jer postoji šansa da se bivši šampion Evrope uskoro ugasi.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.