Hvala vam Saudijci, više ne moram da trpim prevarantskog bacila Nejmara

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 21:08

"Hvala vam Saudijci, više ne moram da trpim prevarantskog bacila Nejmara"

Legendarni nemački fudbaler Pol Brajtner nije birao reči kada je komentarisao prelazak Nejmara u Al Hilal.

Brazilac je Pariz zamenio Džedom za oko 90 miliona (uz mogućnost i čitavih 120), a nekadašnji član Bajerna i Reala je veoma srećan zbog toga.

"Hvala vam dragi Saudijci što ste kupili gospodina Nejmara, fudbalera koji u svom arsenalu ima puno smicalica. Jednog od najvećih fudbalera koji je poznat po svom glumatanju, koji samo želi da obeleži teritoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << On je prevarantski bacil. Moram da im se zahvalim što ga više ne moram trpeti", rekao je Brajnter za "Blickpunkt Sport".

Ne razume ni ostale zvezde koje su otišle istim putem.

"Šta im znači taj silan novac tamo? Ne verujem da će njihov dolazak značiti i dugoročni boljitak za njihov fudbal”, zaključio je Brajtner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.