Huventud želi Tripkovića

Izvor: B92, 19.Jul.2009, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huventud želi Tripkovića

Košarkaš Partizana Uroš Tripković nalazi se na meti Huventuda, pišu španski mediji.

"El Mundo Deportivo" navodi kako je ekipa iz Badalone ozbiljan kandidat za dovođenje košarkaša Partizana i reprezentativca Srbije. Tripković se nalazio blizu prelaska u Lotomatiku, ali taj transfer se do sada nije ostvario, tako da je moguće da će Huventud biti taj koji će isplatiti 300.000 evra, koliko 'crno-beli' traže za 23-godišnjeg košarkaša.

Huventud namerava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se pojača na bekovskim pozicijama i prve mete su bili Karl Ingliš, Takvan Din i Žozef Gomi, ali se nekadašnji prvak Evrope odlučio da bira između Tripkovića i Marija Fernandesa iz Gran Kanarije.

Tripković je protekle sezone u Evroligi prosečno postizao 10,1 poena po utakmici, uz šut za tri poena 39%.

U Huventudu trenutno igra još jedan srpski košarkaš, Tripkovićev bivši saigrač Luka Bogdanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.