Humska bi ga rado videla  Sulejmani posle pet godina menja klub?

Izvor: B92, 02.Avg.2020, 21:42

Humska bi ga rado videla " Sulejmani posle pet godina menja klub?

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani bi ovog leta mogao da napusti Jang Bojs.

Sulejmani je prethodnih pet godina igrao u redovima aktuelnog šampiona Švajcarske.

Trener Jang Bojsa Džerardo Seoane je, govoreći o planovima za narednu sezonu, nagovestio odlazak 31-godišnjeg Srbina.

"Ne želim da spekulišem u javnosti o odluci koja nije doneta. To je pitanje za sportskog direktora. Uvek će biti odluka koje se ne dopadaju igračima ili navijačima. Naš zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da donosimo odluke koje su najbolje za Jang Bojs", izjavio je Seoane.

Pored nekadašnjeg reprezentativca Srbije švajcarski mediji pišu i da bi klub mogao da napusti iskusni napadač Giljom Oro.

Sulejmani je za Jang Bojs upisao 160 nastupa i za to vreme postigao 43 gola, uz 46 asistencija i tri tutle šampiona Švajcarske.

Pre nekoliko godina spekulisalo se da ga želi Partizan, koj je prodao Sulejmanija još kao 18-godišnjaka holandskom Herenvenu, u kontroverznom transferu koji je njegov agent dogovorio sa Holanđanima.

Nakon gostovanja "bojsa" u Humskoj u jesen 2017. dobio je ovacije sa tribina, a na pitanje medija o mogućem povratku među crno-bele rekao je samo: "Nikad se ne zna šta može da se desi u budućnosti".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.